Pràctica 7 – El batec cardíac i el pols

A continuació et proposem que facis un cop d’ull al següent enllaç vagis a “activitats” i a la secció “Ens prenem el pols”. Un cop allà cal que visitis tots els apartats (Què és ?, Com es pren ? Freq. normal, Recuperació després de la fatiga) i facis el que se’t demana.
També has d’anar a l’apartat “Com estàs” que trobaràs dins d’activitats i fer el test de Ruffier. Seria bo que comparessis els resultats obtinguts amb els d’algun company de classe.
Durant aquesta sessió també realitzarem una mesura de la pressió arterial amb un esfingomanòmetre automàtic. El profesor n’explicarà el funcionament i farem algunes mesures. Cadrà que aquesta part també figuri a l’informe. Tant el funcionament de l’esfingomanòmetre com les dades preses de pressió. Si et sembla oportú també en pots fer algunes mitjanes i/o gràfics.
Endavant !