Pràctica 8.1 Determinació dels grups sanguinis

En aquesta pràctica d’aula et proposem que davant tres pacients que arriben a l’hospital amb la necessitat immediata d’una transfusió de sang després d’haver patit un accident, siguis tu qui decideixis quin tipus de sang els hi pots subministrar. Recorda que abans de posar sang, has de saber a quin grup sanguini pertanyen! Seràs capaç de salvar-los?

Joc dels grups sanguinis

Probablement necessitaràs ajuda per entendre què vol dir que la sang s’aglutini en presència d’un determinat antígen. Si fas una breu cerca per aquesta web trobaràs la informació que cal.

Un cop hagis acabat i hagis aconseguit salvar tots els pacients amb les transfusions de sang corresponents, et demanem que responguis les preguntes que trobaràs en aquesta activitat. Recorda que tot el que fem és matèria d’examen!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

9 − 7 =