El càlcul de la densitat – CONSELLS PER A L’INFORME

Alguns consells per fer un bon informe:

1. Cal que en l’apartat de fonament teòric facis una repassada de què és la densitat i amb quines unitats es mesura.

2. Cal explicar molt bé a l’apartat de procediments com ho has fet per calcular-la. Recorda que has pres dues mesures (massa i volum). Cal explicar com has mesurat cada una d’elles en especial el volum.

3. Va molt bé també que a la taula de resultats no hi hagi només les teves dades sinó també les dades dels altres grups. Això et permetrà comparar resultats i determinar si al pati de les pedretes totes les roques són iguals o n’hi ha de diferents. També et pot permetre saber si els resultats obtinguts són correctes ja que si en dos grups diferents que han mesurat la densitat de pedres iguals els dóna diferent voldrà dir que han fet algun error. NO T’OBLIDIS LES UNITATS !

4. Si heu tingut temps de mesurar la densitat d’alguna altra mostra que us hagi donat el professor cal que també ho comenteu a l’informe.