Comencem els teixits – INVESTIGA – Per fer a CLASSE

Per fer en els APUNTS / Activitat INDIVIDUAL

Abans de començar el tema dels teixits et demanem que en facis tu una breu investigació. Cal que anotis als apunts d’una manera breu però que tu entenguis les respostes a les següents preguntes. Abans t’oferim algunes pistes:

Pista 1

In Biology, tissue is a cellular organizational level intermediate between cells and a complete organism. A tissue is an ensemble of similar cells from the same origin that together carry out a specific function. Organsare then formed by the functional grouping together of multiple tissues.

Pista 2

1. Què és un teixit ? (recorda que estem parlant de biologia).

2. Quina funció fan els teixits ?

3. On n’hi ha ?

4. Esmenta’n algun tipus.

Pots treure informació del següent enllaç